Telefoonnummer:
071-3646433
Telefoonnummer: 071-3646433

Inschrijven

 

Patiënt worden bij praktijk ATRIUM

Om u in te schrijven als patiënt kunt u een afspraak maken bij onze assistente. U kunt hiervoor contact opnemen met de praktijk. De gegevens staan vermeld rechtsboven in dit scherm. U kunt ook middels het contactformulier aangeven zich als patiënt te willen aanmelden. Vermeld hierbij uw telefoonnummer; de assistente zal dan contact met u opnemen voor het plannen van een afspraak. Na de afspraak bij de assistente maakt u kennis met één van de huisartsen van praktijk ATRIUM. 

De assistente zal met u de volgende onderwerpen bespreken:

- Inschrijving
Om u (en uw eventuele gezinsleden) in te schrijven zal de assistente u vragen naar de volgende gegevens; Uw naam, adres, telefoonnummer, verzekeringsgegevens etc.  

- Legitimatie
Sinds 1 juni 2009 is iedereen ouder dan 14 jaar, die gebruik maakt van de zorg verplicht zichzelf eenmalig bij de zorgverlener te legitimeren. Dat kan met een geldig paspoort, Nederlands rijbewijs, identiteitskaart of vreemdelingendocument. Daarom dienen gezinsleden ouder dan 14 aanwezig te zijn bij de inschrijving en een geldig identiteitsdocument te laten zien. Na legitimatie wordt u BSN opgenomen bij uw persoonsgegevens. Persoonsverwisselingen zijn zo uitgesloten.  

- Uitschrijven vorige huisarts en medisch dossier
De assistente en huisarts zullen tijdens de kennismaking de belangrijkste medische zaken met u bespreken. Voor goede zorgverlening is het echter belangrijk dat wij op de hoogte zijn van u medische voorgeschiedenis. Daarom ontvangen wij graag uw medisch dossier van de vorige huisarts. Als u zich uitschrijft bij uw vorige huisarts kan deze u vragen het medisch dossier op te halen of u kunt het dossier naar ons laten opsturen. In de huidige declaratiestructuur kunt u slechts bij één huisarts zijn ingeschreven. Het is daarom belangrijk dat u uw vorige huisarts op de hoogte stelt van uw inschrijving in onze praktijk. 

- Informatie over de praktijk(organisatie)
Tijdens het gesprek met de assistente krijgt u de belangrijkste informatie over de praktijk. Zij zal u vertellen hoe en wanneer u contact met ons kunt opnemen en u vertellen wie er werkzaam zijn in de praktijk. Aan het einde van het gesprek ontvangt u van de assistente foldermateriaal met daarop bijvoorbeeld de belangrijkste telefoonnummers.  

 

 

 

gezondheids­informatie

Thuisarts.nl

Thuisarts-logo